let's talk

e-handel

Förtroende, värde och action är 3 av 6 viktiga principer för att höja upplevelsen.
Low-code ger dig designfrihet samtidigt som du minimerar utvecklingstiden.
Gå från idé till lansering på 8-12 veckor - det kallar vi Fast and Furious..

E-HANDEL

Flexibel och snabbrörlig hjälper dig att växla upp din affär!

Våra kunders förväntningar ökar och våra digitala beteenden är ständigt i förändring. För att förbli relevanta behöver vi möta våra kunders förväntningar idag, gör vi inte det finns risken att de vänder sig till någon annan.

Jämför din sajt med känslan som att du går står utanför en fysisk butik med ett riktigt lockande skyltfönster. Du närmar dig och förväntningarna höjs när du kliver in. När du väl är inne står allt precis som du har tänkt dig. Det är enkelt att få en överblick, det är enkelt att hitta det du letar efter och gör dig riktigt sugen på att undersöka vad som finns.

En bra sajt gör dig motiverad och lämnar en riktigt sugen på att slå till. När du måste kämpa för att ta dig från platsen kallar vi det en upplevelse av världsklass.
ERBJUDANDE

vad vi gör

helt skräddarsytt

  • Fullständig frihet i design
  • Lyft de produktdetaljer som betyder mest
  • Höj upplevelsen med animationer, effakter och personliga budskap

snabbare time to market

  • Jobba effektivt med lansering av nya produkter och innehåll
  • A/B-testa deign och vilka moduler som konverterar
  • Detta på en bråkdel av tiden

smarta integrationer

  • Webflow erbjuder en skalbar e-handel som ger dig frihet att växa organiskt
  • Hosting, prestanda, övervakning och säkerhet inkluderas
  • Färdiga integrationer som hjälper dig marknadsföra, SEO-optimera och hantera logistiken.
HUR VI JOBBAR

vår process.

01

vecka 5-9

testa och utveckla

När vi har testat användarflöden, konverterande element och spikat design för sajten så påbörjar vi utvecklingen i Webflow.  När sajten börjar bli klar sätter vi upp eventuella verktyg och integrationer för analys, marknadsföring etc. tillsammans med er.

02

vecka 1-2

ambition och mål

Kunder ber oss om hjälp med att öka sin digitala räckvidd, nå rätt målgrupper, öka sin digitala försäljning och skapa lojala kunder.Var är vi idag och vart vill vi? Vi tar fram en gemensam digital strategi som talar om vad vi behöver jobba med för att ta oss nuläge till önskat läge.
vecka 10-12

optimera och lansera

Vi säkerställer att sajten är optimerad för olika plattformar, testar prestandan och skapar förhöjd användarupplevelsen genom visuella element . Sajten får liv av ert innehåll och är redo att lanseras. Ett standardprojekt tar cirka 12 veckor.
vecka 3-4

från idé till förslag

I andra fasen är det dags att ta fram en sitemap, wireframes och tolkning av design. Längs vägen reviderar vi förslagen löpande tillsammans med er. Parallellt arbetar ni med nytt innehåll så att vi kan optimera designen baserat på vilka budskap och komponenter som ska lyftas fram på er nya sajt.

03

04

VÅRA CASE

vad vi har gjort.

Low code-site

Särnmark

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, tot. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Low code-site

Capacify

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, tot. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
HÖR AV DIG

kontaktformulär.

Säg hej eller

Jobba tillsammans?

Mer om dig
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.